banner359

Kato Dağında "Demba Ba" sesleri

Van’ın Çatak İlçe Emniyet Amirliğindeki polisler, Kato Dağı eteklerindeki Toyga köyünün öğrencilerini ziyaret ederken, ‘Demba Ba’ sürpriziyle karşılaştılar. Polis ekipleri, Kato Dağı eteklerinde bulunan Toyga Köyü İlkokulu’nu...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 15:44
Kato Dağında
Van’ın Çatak İlçe Emniyet Amirliğindeki polisler, Kato Dağı eteklerindeki Toyga köyünün öğrencilerini ziyaret ederken, ‘Demba Ba’ sürpriziyle karşılaştılar.
Polis ekipleri, Kato Dağı eteklerinde bulunan Toyga Köyü İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldiler. Polislerin dağıttığı hediyeleri alan öğrenciler hep bir ağızdan ‘Demba Ba’ şarkısını seslendirdiler. Öğrencilerin coşkuyla seslendirdiği ‘Demba Ba’ şarkısı, büyük beğeni topladı. Toyga köyünde öğrencilerle olan birliktelikten dolayı mutlu olduklarını belirten Komiser Hacı Ali Katman, “Öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıp uçurtma uçurtup şarkılar söyledik. Barış ve huzur ortamının devamı için elimizden gelen gayretleri göstermeye devam ediyoruz” dedi.
Polis ağabeylerinin ziyaretiyle öğrencilerin büyük sevinç yaşadığını belirten Toyga İlkokulu öğretmeni Süleyman Uz, “Polis arkadaşlarımızın bu barış ve huzur ortamını sağlamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Köyde öğrencilerin çok zor şartlar altında eğitim gördüklerini belirten öğretmen Tuğba Eren ise, “Bugün çocuklarımızı çok mutlu ettiler. Uçurtma getirdiler, birlikte şarkılar söyledik, oyunlar oynadık. Bu barış ve huzuru bize sağladıkları için kendilerine çok teşekkür ediyor. Bunun devamını da bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<