Kayseri’den Milli Jest

Milli Takım’ın grup maçlarını Kadir Has Stadı’nda oynaması gündeme gelirken, Kayserispor Kulübünden yapılan açıklamada, tesislerin milli takımın kullanımı için hazır olduğu bildirildi. Kazakistan maçının ardından Türkiye Futbol...

19 Kasım 2014 Çarşamba 12:58
Kayseri’den Milli Jest
Milli Takım’ın grup maçlarını Kadir Has Stadı’nda oynaması gündeme gelirken, Kayserispor Kulübünden yapılan açıklamada, tesislerin milli takımın kullanımı için hazır olduğu bildirildi.
Kazakistan maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Müsabaka ve Organizasyon Birimi yöneticilerinin Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Genel Müdürü Ali Üstünel’den stadın durumu hakkında bilgi alması sonrasında, A Milli Takım’ın 2016 Avrupa Şampiyonası grup maçlarını Kadir Has Stadyumu’nda oynaması gündeme geldi.
Bu gelişme sonrasında Kayserispor Kulübü tarafından resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "A Milli Takımımız’ın, maçlarını Kayseri’de oynaması halinde; Kulübümüzün tüm tesisleri ve çalışanları Milli Takımımız için hazırdır. Bundan büyük gurur duyacağız" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<