Kızılısu kürsüden inmiyor

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Büyükşehir Belediyesi Görükle Atış Poligonu’nda düzenlenen Double Trap Grup Eleme yarışmasında Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün milli sporcusu Alp Kızılsu ikincilik kupasının...

22 Mart 2017 Çarşamba 14:06
Kızılısu kürsüden inmiyor

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Büyükşehir Belediyesi Görükle Atış Poligonu’nda düzenlenen Double Trap Grup Eleme yarışmasında Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün milli sporcusu Alp Kızılsu ikincilik kupasının sahibi oldu.

banner380
Türkiye’nin dört bir yanından gelen kulüp sporcularının yarışları büyük heyecana sahne olurken, Sporcular kürsüde yer almak için kıyasıya mücadele etti. Toplam 42 sporcunun katıldığı ve iki gün süren organizasyonun sonunda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Milli sporcusu Alp Kızılsu, Düzceli sporcu Beytullah Balkancı’nın ardından ikinci sırada yer alarak 7-9 Temmuz tarihlerinde Mersin’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<