banner359

Lider Olarak Bir üst Turda

Avrupa Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda yer alan Vakıfbank, 6. maçında Partizan Vizura Beograd’ı 3-0 geçerek grubu lider tamamladı. SC Sumice Spor Salonu’ndaki mücadeleye Gözde, Robin, Naz, Vasileva, Rasic, Sheilla, Gizem Karadayı ilk 6’sı...

28 Ocak 2015 Çarşamba 22:25
Lider Olarak Bir üst Turda
Avrupa Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda yer alan Vakıfbank, 6. maçında Partizan Vizura Beograd’ı 3-0 geçerek grubu lider tamamladı.
SC Sumice Spor Salonu’ndaki mücadeleye Gözde, Robin, Naz, Vasileva, Rasic, Sheilla, Gizem Karadayı ilk 6’sı ile başlayan Vakıfbank, ilk seti 25-13 alarak 1-0 öne geçti. Vakıfbank ikinci sete de hızlı girerek avantajını setin sonuna kadar korudu ve 25-11 ile setlerde 2-0’ı buldu. Karşılaşmanın son setinde de üstün oyununu sürdüren sarı-siyahlılar, seti 25-11, karşılaşmayı da 3-0 kazanarak puanını 14’e yükseltti ve gruptan lider olarak bir üst tura çıktı.
Vakıfbank’ın 12’li play-off turundaki rakibi, 29 Ocak 2015 tarihinde çekilecek kuralar sonrasında belirlenecek. 12’li play-off turu ilk maçları 10-12 Şubat, ikinci maçları ise 17-19 Şubat tarihlerinde oynanacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<