Maçtaki Bomba Ihbarı Asılsız çıktı

Euroleague C Grubunda oynanan Panathinaikos-FC Barcelona Regal maçı yapılan bomba ihbarı ile durmuştu. İhbarın asılsız olduğu ortaya çıktınca mücadele kaldığı yerden devam etti. Salonda bomba olduğu ve 1 saat içinde patlayacağı ihbarının...

19 Aralık 2014 Cuma 23:49
Maçtaki Bomba Ihbarı Asılsız çıktı
Euroleague C Grubunda oynanan Panathinaikos-FC Barcelona Regal maçı yapılan bomba ihbarı ile durmuştu. İhbarın asılsız olduğu ortaya çıktınca mücadele kaldığı yerden devam etti.
Salonda bomba olduğu ve 1 saat içinde patlayacağı ihbarının gelmesi üzerine salon boşaltılmış ve mücadele dondurulmuştu. Fakat daha sonra ihbarın asılsız olduğu orta çıktı ve mücadele kaldığı yerden devam etti. Taraftarların da bir kısmı geri gelerek maçı izlemeye devam etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<