banner359

Masa Tenisi Dolu Dizgin

Bursa Büyükşehir Belediyerspor Kulübü, Masa Tenisi Erkek Takımı, İzmir´de Yapılan 1. Lig 2. Etap Maçlarında 7 Galibiyet 2 Mağlubiyetle 28 Puanla İlk Sıradaki Yerini Korudu.

25 Kasım 2015 Çarşamba 14:01
Masa Tenisi Dolu Dizgin
Bursa Büyükşehir Belediyerspor Kulübü, Masa Tenisi Erkek Takımı, İzmir´de yapılan 1. Lig 2. Etap maçlarında 7 galibiyet 2 mağlubiyetle 28 puanla ilk sıradaki yerini korudu.
Baş Antrenör Ersin Sunay yönetiminde ve Tuncay Çalışkan, Deniz Murat, Feridun Savaş´lı sporcu kadrosuyla sırasıyla Fenerbahçe VMTD´yı 3 - 0, ASK Antalya´yı 3-0, Altay´ı 3-0, Malatya BŞB´yi 3-2, Anafen´i 3-0, İstanbul BŞB´i 3-1 ve Çankaya Üniversitesi´ni 3-1 yenen Bursa ekibi, Yıldırım Spor´a 3-2 ve Antalyaspor´a 3 -1 yenildi. Bursa ekibi, 7 galibiyet 2 mağlubiyet ile 2. etap sonunda 16 puanın sahibi oldu ve toplamda 28 puan ile ilk sıradaki yerini korudu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<