Mersin İdmanyurdu’ndan Hakeme öfke

Haftasonu Galatasaray’a 3-2 mağlup olan Mersin İdmanyurdu’nda başkan Ali Kahramanlı, "Hakemler, büyük takımlar karşısında dik duramıyor" dedi. Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda, haftasonu Galatasaray karşısında...

22 Aralık 2014 Pazartesi 14:16
Mersin İdmanyurdu’ndan Hakeme öfke
Haftasonu Galatasaray’a 3-2 mağlup olan Mersin İdmanyurdu’nda başkan Ali Kahramanlı, "Hakemler, büyük takımlar karşısında dik duramıyor" dedi.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda, haftasonu Galatasaray karşısında alınan 3-2’lik mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Bu mağlubiyete sebep olarak da hakemin kararları sebep gösteriliyor.

“ASLANLAR GİBİ OYNADILAR”
Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray maçında iyi oynayan tarafın kendileri, kazananın ise rakip olduğunu söyledi. İlk yarıda yakaladıkları pozisyonları değerlendirmeleri durumunda ortaya farklı bir sonuç çıkabileceğini kaydeden Kahramanlı, "Ancak olmadı. Ardından kendi kalemize attığımız bir gol ve sonrasında hakemin penaltıyla ilgisi olmayan bir pozisyonda, Galatasaray lehine penaltı kararı vermesi, oyun düzenimizi bozdu. Sonuçta kaybettik, çok üzgünüz. Almamız gereken bir maçı Galatasaray’a hediye ettik. Ancak her şeye rağmen futbolcularımın gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Aslanlar gibi oynadılar. O maçı izleyenler Mersin İdmanyurdu’nu takdir etti" dedi.

“ÇİRKİNLEŞTİRDİLER”
"Galatasaray hakemle oynadı, biz oyunumuzu oynadık" diyen Kahramanlı, sarı-kırmızılı futbolcuların maçı çirkinleştirdiğini de söyleyerek, “Hakem üzerinde baskı kurmaya çalıştılar. Hakemle oynamaya alışmışlar. Hakem de buna direnemedi. Hakemler bu kadar baskı altında kalmamalı, dik durmalı. Hakemler maalesef büyük takımlar karşısında dik duramıyor. Anadolu takımlarına bunu yapamıyorlar. O maçta hakkımız gasp edildi ve biz hakkımızı helal etmiyoruz. Futboldur bu, kaybetmekte var kazanmakta. Çıkar oynarız, kaybeder ya da kazanırız, hiç problem değil. Ancak hakkımızın gasp edilmesine itiraz ediyoruz. Bunu Allah’ta kabul etmez kul da. Hakemler biraz da duyarlı olmalı, vicdanlı olmalı. Hata tabi ki olabilir ama bile bile yapılıyorsa, biz bunu kabul etmiyoruz. Bugüne kadar üslubumuzu bozmadık, hep hakemlerimize sahip çıktık. Ama bundan sonra hakkımızı sonuna kadar savunacağız."
Bu hafta sonu yine İstanbul’da Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kahramanlı, "Bu maçın da öneminin farkındayız. Futbolcu ve teknik heyetimize güveniyoruz. Çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceklerine inanıyoruz. Umarım bu maçta da hakem hatalarına kurban gitmeyiz" diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<