Milli Sporcularımızdan Madalya Başarısı

2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Atletizm Şampiyonası’nda milliler 2 altın madalya kazandı. Trabzon’un Akçaabat ilçesinde düzenlenen ’2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden milli sporcular...

22 Ağustos 2014 Cuma 22:16
Milli Sporcularımızdan Madalya Başarısı
2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Atletizm Şampiyonası’nda milliler 2 altın madalya kazandı.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde düzenlenen ’2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden milli sporcular Murat Yalçın ve Elanur Kahveci altın madalyanın sahibi oldu. Şampiyonaya Türkiye’nin yanı sıra 14 ülkeden 119 işitme engelli sporcu katıldı.
Akçaabat Söğütlü Atletizm Pisti’nde düzenlenen yarışmalarda 20 yaş erkekler 5 bin metrede Murat Yalçın, 100 metre engelli bayanlarda ise Elanur Kahveci birinci oldu. Şampiyona yarın gerçekleşecek yarışlarla sona erecek.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ KUTLADI
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, altın madalya kazanan milli sporcular için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Çağatay Kılıç tebrik mesajında, "Ülkemizde düzenlenen 2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak bizleri gururlandıran Milli Sporcularımız Murat Yalcın ve Elanur Kahveci’yi gönülden kutluyorum. Bayrağımızı birincilik kürsüsüne çıkartan sporcularımız önemli bir başarıya imza attı. Ayrıca, bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Sporcularımızın bu başarıları diğer branşlarda yarışan sporcularımıza da örnek olacaktır. Ben inanıyorum ki uluslararası platformdaki başarılarımız artarak devam edecek” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<