banner359

Milliler Ikinci Turu Garantiledi

Avrupa Şampiyonası’ndaki ikinci maçından da galibiyetle ayrılan Yıldız Erkek Basketbol Milli Takımı, ikinci tura yükselmeyi garantiledi. Yıldız Erkek Milli Takımı, Letonya’da devam eden Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası’nın ikinci...

21 Ağustos 2014 Perşembe 19:40
Milliler Ikinci Turu Garantiledi
Avrupa Şampiyonası’ndaki ikinci maçından da galibiyetle ayrılan Yıldız Erkek Basketbol Milli Takımı, ikinci tura yükselmeyi garantiledi.
Yıldız Erkek Milli Takımı, Letonya’da devam eden Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası’nın ikinci maçında Finlandiya ile karşılaştı. Maçı 74-61 kazanan milliler, bu galibiyetle ikide iki yaparak bir üst tura çıkmayı başardı.
İlk çeyreği 18-11, ilk yarıyı da 35-22 önde kapatan ay-yıldızlılar, üçüncü çeyreğini 58-41 üstün geçtiği karşılaşmanın sonunda sahadan 74-61 galip ayrıldı.
Milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven 14 sayı 12 ribaund ile üst üste ikinci kez ‘double-double’ yaptı. Türkiye’de çift haneli skor üreten diğer ismi Mehmet Özden de 14 sayı buldu. Finlandiya’da ise 20 sayıyla maçın en skorer ismi olan Edon Maxhuni’nin performansı mağlubiyete engel olamadı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<