banner359

Nadal Ve Sharapova çeyrek Finale Yükseldi

Avustralya Açık’ta tek erkeklerde İspanyol tenisçi Rafael Nadal ile kadınlarda Rus Maria Sharapova, isimlerini çeyrek finale yazdırdılar. Sezonun ilk Grand Slam Tenis Turnuvası olan Avustralya Açık’ta heyecan giderek artıyor. Avustralya’nın...

25 Ocak 2015 Pazar 14:03
Nadal Ve Sharapova çeyrek Finale Yükseldi
Avustralya Açık’ta tek erkeklerde İspanyol tenisçi Rafael Nadal ile kadınlarda Rus Maria Sharapova, isimlerini çeyrek finale yazdırdılar.
Sezonun ilk Grand Slam Tenis Turnuvası olan Avustralya Açık’ta heyecan giderek artıyor. Avustralya’nın Melbourne kentinde düzenlenen turnuvaya 4. tur maçlarıyla devam edildi. Erkekler mücadelesinde, 3 numaralı seribaşı Nadal ile 14 numaralı seribaşı Güney Afrikalı Kevin Anderson karşılaştı. Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen İspanyol tenisçi, 7-5, 6-1 ve 6-4’lük setlerle korttan 3-0 galip ayrılarak çeyrek finale yükseldi.
Nadal, bir üst turda 7 numaralı seribaşı Çek Tomas Berdych ile karşı karşıya gelecek.

SHARAPOVA RAHAT KAZANDI
Tek kadınlarda ise 2 numaralı seribaşı Rus Maria Sharapova, 21 numaralı seribaşı Çinli Shuai Peng’i 6-3 ve 6-0’lık setlerle 2-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.
Rus tenişçi çeyrek finalde 7 numaralı seribaşı Kanadalı Eugenie Bouchard ile karşılaşacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<