banner359

Nilüfer Belediyesi’nden Bursaspor’a Büyük Destek

Nilüfer Belediyesi, İzmir yolu üzerinde Beşevler Mahallesi’nde bulunan 333 metre karelik alanı 25 yıllığına Bursaspor’a tahsis etti.Bursa’nın Nilüfer Belediyesi İzmir yolu üzerinde Beşevler Mahallesi’nde 333 metre karelik alanı 25 yıllığına...

03 Mayıs 2016 Salı 11:54
Nilüfer Belediyesi’nden Bursaspor’a Büyük Destek
Nilüfer Belediyesi, İzmir yolu üzerinde Beşevler Mahallesi’nde bulunan 333 metre karelik alanı 25 yıllığına Bursaspor’a tahsis etti.
Bursa’nın Nilüfer Belediyesi İzmir yolu üzerinde Beşevler Mahallesi’nde 333 metre karelik alanı 25 yıllığına Belediye Meclisinin kararıyla Bursaspor’a tahsis etti. 1 yıl içerisinde tamamlanması planlanan Bursastore’nin devir teslim törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Bursaspor Başkanı Ali Ay katıldı.
Teslim töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bugün Bursaspor ile ilgili protokol yapacağız. Bursaspor kentin en önemli marka değeri. Bu değerin gittikçe artması gerektiğini düşündüğümüz için bu projeyi yapmak istedik. Bursaspor 3 milyon kentin çimentosu, birleştirici gücüdür. Kenti yönetenlerin Bursaspor’a sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Bursaspor’un bizimle çok önemli bağımız var. Hem kentlilik hem de tesislerin ilçemizdeki Özlüce’de olması” dedi.
"BURSASTORE’LAR BURSA’NIN BİRÇOK YERİNDE OLMALI"
Nilüfer Belediyesi’nin Bursaspor’a daha önce de desteklerde bulunduğunu kaydeden Bozbey, “Nilüfer Belediyesi önce Bursaspor’un dijital platformunu yaptı. Loca alıp önderlik yaptık. Basketbol takımına Barış Spor Salonu’nu tahsis ettik. Bunların yanı sıra Bursastore ile gelir getirecek bir destek vermenin zamanı geldi. İzmir yolu üzerinde 340 metrekarelik yeri tahsis ediyoruz. Bursaspor’a kalıcı gelir konusunda bir katkı sunmuş oluyoruz. Bursastore’lar Bursa’nın birçok yerinde olmalı. Başka kentlerde de olmalı. Alışverişlerinizi Bursaspor’un sahip olduğu storelerden yapın, başka yerde yapmayın diye çağrıda bulunmak istiyorum. Herkes sahip çıkarsa Bursaspor başarıyı yakalayacaktır diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.
ALİ AY: "STORE’LARDAN SADECE 11 BİN FORMA SATTIK"
Bursaspor Başkanı Ali Ay ise törende yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
“Başkanımız büyük Bursasporlu olduğunu katkılarıyla gösterdi. Bir kulübün başarısı, mali ve sportif başarı ile aynı anda yürümeli. Bunlardan biri eksik olduğu takdirde o kulüp başarılı olamaz. Aynı başarıda giderse marka değeri de yükselir. Fazla kombine satarsınız, isim haklarını, locaları satarsınız. 280 milyon gelir getirecek stadımız var. Ben storlardaki satışlardan geçen ve önceki yıldan memnun değilim. İstanbul’daki kulüpler yılda 350 bin forma satarken biz 11 bin satıyoruz.”
"CİROYU 2-3 KAT ARTTIRMAK İSTİYORUZ"
"İstanbul’da illegal formalar satılmazken, Bursa’da hala stadın etrafında çakma forma satanları görüyorum" diyen Ali Ay, “Özde taraftar bunlara müsaade etmemeli. Biz başarılı olamadık. Storları çoğaltmak istiyoruz. Storelerin başında konfeksiyoncu bir arkadaşımız var. Ben de tekstilciyim. Gelecek yıllarda 3-4 koleksiyon hazırlayacağız. Ciroyu 2-3 kat arttırmak istiyoruz. Bunun için de tüm Bursalılardan katkı bekliyoruz. Bir yıl içerisinde hizmete girecek bu mağazayla ciromuzu katlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bir soru üzerine mimari projeyi belediye olarak hazırlattıklarını, binanın inşaatına da belediye olarak destek vereceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<