Nilüfer Belediyespor, Ukrayna yolcusu

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Ukrayna’da 25-29 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Dnieper Kupası’na katılarak sürdürecek.Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, yeni sezon öncesi...

24 Ağustos 2016 Çarşamba 17:52
Nilüfer Belediyespor, Ukrayna yolcusu
Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Ukrayna’da 25-29 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Dnieper Kupası’na katılarak sürdürecek.
Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Rutin antrenmanlarının yanı sıra düzenlenen turnuvalara da katılan yeşil mavi beyazlı ekip, İzmir Kupası’nın ardından bu kez de Ukrayna’da düzenlenecek olan Dnieper Kupası’na katılacak. 25-29 Ağustos tarihlerinde Ukrayna’nın Zaporazhya şehrinde gerçekleşecek olan turnuvada, Belarus’un SKA Minsk, Ukrayna’nın Motor KS ve ZTR Zaporazhya takımları ile karşılaşacak olan yeşil mavi beyazlılar, gurubu şampiyonlukla bitirerek yeni sezon öncesi moral depolamak istiyor.
Yeni sezona hazır olarak gireceklerini belirten Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Fatih Işık, “Ukrayna’daki turnuvanın ardından 2-4 Eylül 2016 tarihlerinde Gümüşhane Belediyespor, Akçaabat Tütünspor ve Serik Belediyespor takımlarıyla Gümüşhane’de Türkiye Kupası gurup maçları oynayacağız. Ligin ilk maçını da 17 Eylül tarihinde deplasmanda Aziziye Belediyespor ile oynayacağız. Bu yoğun maç periyoduna fiziksel ve taktiksel olarak hazır olacağız. Hedefimiz, Avrupa kupalarına katılarak Nilüfer’i en iyi şekilde temsil etmek” dedi.
Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, daha önce katıldığı İzmir Kupası’nda yenilgisiz şampiyon olmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<