banner359

Nilüferli basketbolcular sevindirdi

Nilüferli Basketbolcular Sevindirdi

27 Ekim 2016 Perşembe 15:39
Nilüferli basketbolcular sevindirdi
Bursa U-18 Genç Erkekler Basketbol Ligi A Grubu 2. haftasında, Nilüfer Belediyespor Basketbol Takımı, rakibi Final Gençlikspor’u 21 sayı farkla 73-52 yenerek, ilk iki maçından da galip ayrıldı.
Nilüfer Belediyespor Erkek Basketbol Takımı , Bursa U-18 Genç Erkekler Basketbol Ligi, A Grubu 2. haftasında Final Gençlikspor ile karşılaştı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maça iki ekip de kontrollü başladı. İlk periyot 24-20 Nilüferli gençlerin üstünlüğü ile sona erdi. Pota altı üstünlüğünü elinde tutan mavi yeşil beyazlı basketbolcular ilk yarıyı 37-30 önde tamamladı.
İkinci yarıya hızlı hücumlar ile başlayan Nilüfer Belediyespor 3. çeyrekte aradaki farkı 15 sayıya çıkararak 61-46 önde tamamladı. Son periyotta fizik gücünü rakibine kabul ettiren Nilüferli genç basketbolcular maçı 73-52 kazanarak, puanını 4’e çıkardı.
Nilüfer Belediyespor U-18 Basketbol Takımı 29 Ekim Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda Orhangazi Belediyespor ile karşılaşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<