banner359

Nilüferli yüzücülerden 66 madalya

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilen “Amatör Sporcular Haftası” yüzme yarışlarında Nilüfer Belediyesporlu yüzücüler topla 66 madalya kazandı.Amatör...

16 Ekim 2016 Pazar 16:00
Nilüferli yüzücülerden 66 madalya
Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilen “Amatör Sporcular Haftası” yüzme yarışlarında Nilüfer Belediyesporlu yüzücüler topla 66 madalya kazandı.
Amatör Sporcular Haftası’nda düzenlenen yüzme yarışları Atıcılar Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yapıldı. Yarışlarda Nilüfer Belediyesporlu sporcular büyük başarı gösterdi. 2005-2006 doğumluların yarıştığı Küçükler kategorisinde Nilüferli kulaçlar 30 madalya ile Bursa birinciliği elde etti. 2001-2004 doğumlu sporcuların yarıştığı yıldızlar ve gençler kategorilerinde de yine Nilüferli kulaçlar toplam 36 madalya kazanarak Bursa birincisi oldular.
Kazandıkları madalya ve başarıları Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün yeni yönetimine armağan ettiklerini açıklayan Nilüfer Belediyespor Yüzme Antrenörü Tayfun Terim, “Bizler tesis, antrenör, sporcu üçgeninin sağladığı imkanları en iyi şekilde kullanarak çalışıyoruz. Bunun sonucunda da kulübün her branşında başarılar geliyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<