Ödeme Haberlerine Yalanlama Geldi

Galatasaray Kulübü, bugün bir gazetede yer alan sporcu ve teknik heyet ödemeleri ile ilgili haberleri yalanladı.Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bugün bir gazetede ’Ben beklerim ama oyunculara ödeyin’ başlığıyla...

21 Ekim 2014 Salı 12:41
Ödeme Haberlerine Yalanlama Geldi
Galatasaray Kulübü, bugün bir gazetede yer alan sporcu ve teknik heyet ödemeleri ile ilgili haberleri yalanladı.
Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bugün bir gazetede ’Ben beklerim ama oyunculara ödeyin’ başlığıyla bir haber yayınlanmıştır. Haberde, Galatasaray Spor Kulübü profesyonellerinin teknik direktörümüz Cesare Prandelli’ye ’Size 6 ay hiçbir ödeme yapamayacağız’ dediği iddia edilmektedir. Söz konusu haber kesinlikle asılsızdır ve gerçekleri yansıtmamaktadır. Galatasaray’da mali kriz yaşandığı iddialarına yönelik bir süredir devam etmekte olan manüpilatif algı kampanyasının bir parçasıdır" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<