banner359

Orhun Ene: "Bizim için lig bundan sonra başlıyor"

Tofaş Başantrenörü Orhun Ene, 82-80 Mağlup Oldukları Galatasaray Maçının Ardından Yaptığı Açıklamada, “zor İki Tane Maçla Başladık. İki Takım Da Euroleague’de Oynuyor. Bizim İçin Lig Bundan Sonra Başlıyor” Dedi.

16 Ekim 2016 Pazar 18:40
Orhun Ene: "Bizim için lig bundan sonra başlıyor"
TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, 82-80 mağlup oldukları Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, “Zor iki tane maçla başladık. İki takım da Euroleague’de oynuyor. Bizim için lig bundan sonra başlıyor” dedi.
Spor Toto Basketbol Süper Ligi 2. haftasında sahasında Galatasasray Odeabank ile karşılaşan TOFAŞ, son periyodu büyük çekişmeye sahne olan mücadeleden 83-80 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, “Takip maçı oynuyoruz. Rakibi takip ederek oyun içinde kalmaya çalışıyoruz. Oynadığımız iki takım Euroleague takımı. Potansiyel ortaya koyuyoruz ama bizim daha çok basketbolumuzu geliştirmemiz lazım. Maçın içinde iniş çıkış göstermeyi anlamak mümkün değil. Daha detaylı üzerinde duracağız. Oyunun geneline çıkışta olduğumuz anları daha çok yayacağız. Zor iki tane maçla başladık. İki takım da Euroleague’de oynuyor. Bizim için lig bundan sonra başlıyor. Bundan sonra kendimize iyi pozisyon almak için geliştirmemiz gerekiyor. Güzel bir kalabalık seyretti maçımızı. Güzel bir atmosfer vardı. Maçın sonunda da güzel bir maç oldu. Kaybettik ama çalışmamız gerekiyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<