Osmangazi Belediyespor genel kurulu yapıldı

Osmangazi Belediyespor’un olağan genel kurulunda Başkan Mustafa Dündar yeniden kulüp başkanlığına seçildi.Akpınar Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurulda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyespor olarak...

20 Ekim 2016 Perşembe 14:34
Osmangazi Belediyespor genel kurulu yapıldı
Osmangazi Belediyespor’un olağan genel kurulunda Başkan Mustafa Dündar yeniden kulüp başkanlığına seçildi.
Akpınar Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurulda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyespor olarak asıl gayemiz, elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek başarılı sonuçlara imza atmak. Spor ciddi bir yarış. Sadece rakiplerle değil kendi içimizde de sürekli bir yarış içerisindeyiz. Bu yarış ile başarı çıtasını her zaman yukarı çekmek istiyoruz. Birçok spor tesisine sahibiz. Bu spor tesislerinden gerek sporcularımızın gerekse de vatandaşlarımız en iyi şekilde faydalanması adına hizmet veriyoruz. Altyapıya büyük önem veriyoruz. Hentbol branşında altyapıdan yetişen sporcularla oluşturduğumuz bayan hentbol takımımız süper lige çıkma başarısı gösterdi. Altyapımızı daha da güçlendirmek adına Hentbol Akademisi kurduk. Yüzlerce çocuğumuza hentbolu sevdirirken, aynı zamanda yeni kabiliyetleri de Türk sporuna kazandırıyoruz” dedi.
Başkan Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyespor olarak en büyük hedefimiz olimpiyatlara sporcular göndermek. Sporcumuz Melisa Çakmaklı Çin’de düzenlenen Gençlik Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. 495 sporcumuz ulusal ve uluslar arası turnuvalarda şampiyonluklar elde ederek bizleri gururlandırdı. Bu rakama ulaşmak kolay değil. Ben başta ailelerimize teşekkür ediyorum. Ailenin desteği olmadan çocukların başarılı olması çok zor. Antrenörlerimize de verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da sporcularımızın hem bireysel başarılar elde etmesi hem de milli takımlarda yer alarak ülkemize başarılar kazandırması adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Başkan Dündar’ın konuşmasının ardından genel rurulda tek liste ile yapılan seçimlerde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mustafa Dündar, Haluk Çaruk, Ünal Aksoy, Habib Yeniinci, Cihat Yusufoğlu, Erkan Albayrak, Tamer Balaban, Hüseyin Türkmen, Şükrü Dursun.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<