banner359

Osmangazi Personeli Basket Turnuvasında Stres Attı

Osmangazi Belediyesi’nin çalışanlar arasında düzenlediği birimler arası basketbol şampiyonası sona erdi.Dikkaldırım Spor Salonu’nda 9-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvaya 8 takım katıldı. Lig usulü oynanan ve 5 kişiden...

24 Mayıs 2016 Salı 17:06
Osmangazi Personeli Basket Turnuvasında Stres Attı
Osmangazi Belediyesi’nin çalışanlar arasında düzenlediği birimler arası basketbol şampiyonası sona erdi.
Dikkaldırım Spor Salonu’nda 9-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvaya 8 takım katıldı. Lig usulü oynanan ve 5 kişiden oluşan takımların 3 oyuncuyla sahada mücadele ettiği tek pota basketbol turnuvasında yarı finale, İmar Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri-İşletme Müdürlüğü karması yükseldi.
Çapraz eşleşmenin ardından rakiplerini yenen İnsan Kaynakları ile Destek-İşletme Müdürlüğü finalde karşı karşıya geldi. Baştan sona büyük bir çekişmenin yaşandığı mücadeleyi, Destek Hizmetleri-İşletme Müdürlüğü 15-13 kazanarak şampiyon oldu. Birimler arası basketbol turnuvasında ikinciliği İnsan Kaynakları Müdürlüğü elde ederken, İmar İşleri Müdürlüğü üçüncü, Yazı İşleri Müdürlüğü ise dördüncü oldu.
Turnuva sonunda takımlara kupa ve madalyalarını, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Akan, İnsan Kaynakları Müdürü Beytullah Seferler ile, İşletmeler Müdürü Tamer Balaban verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<