banner359

(Özel Haber) Ademoğlu: “Futbol Hakemlerle Zor Oluyor”

Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Başakşehir ile oynanan mücadeleyi yöneten hakemleri eleştirerek, “Hakemler olmazsa futbol olmaz ama onlarla da biraz zor oluyor gibi geliyor" dedi. Ademoğlu, Sercan Yıldırım’a maçın ardından kırmızı...

07 Şubat 2016 Pazar 12:39
(Özel Haber) Ademoğlu: “Futbol Hakemlerle Zor Oluyor”
Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Başakşehir ile oynanan mücadeleyi yöneten hakemleri eleştirerek, “Hakemler olmazsa futbol olmaz ama onlarla da biraz zor oluyor gibi geliyor" dedi. Ademoğlu, Sercan Yıldırım’a maçın ardından kırmızı kart verilmesiyle ilgili ise bugün özel bir toplantı yapacaklarını ifade etti.
Geçirdiği trafik kazası nedeniyle 7 Şubat 1993 tarihinde hayatını kaybeden eski Bursa Milletvekili, Bursaspor Kulübü Başkanı ve Bal-Göç’ün kurucusu Mümin Gençoğlu, vefatının 23’üncü yılında Emirsultan’daki mezarı başında anıldı. Anma törenine Bursaspor Kulübü’nü temsilen İkinci Başkan Ali Ademoğlu katıldı.
"FUTBOL ONLARLA ZOR OLUYOR"
İHA muhabirinin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Ademoğlu, dün oynanan ve 3-3’lük eşitlikle sonuçlanan Medipol Başakşehir mücadelesini değerlendirdi. Maç ile ilgili düşüncelerinin taraftarların düşüncelerinden farklı olmayacağını dile getiren Ali Ademoğlu, “Dün çok iyi bir şekilde maça çıktık. Futbolcularımız oyuna motive olmuştu. Motive olmasının karşılığını gördük. Fakat futbolda benim hiç konuşmak istemedim bir şey var; o da hakemlerimiz. Onlar olmazsa futbol olmaz. Onlarla da biraz zor oluyor gibi geliyor. Çünkü orada emek ve alınteri var. Sadece futbolcuların değil, taraftarların da emeği var. Bunların karşılığı olması lazım. Yeneriz, yenilebiliriz, bunlar futbolda var. Maçtan çıkarken sporcuların, hakemlerin görevini tam olarak yapması en önemli konudur. Futbol bir temaşadır. Bu temaşayı bozmayalım. Bütün içerisinde olalım. Sayın Başkanımız Ali Ay ve yönetim kurulumuz ile başlayan bu hareket Bursaspor’un gerek sahadaki başarısının yanında gerekse saha dışındaki başarılarla da önemli yerlere geleceğine inanıyorum. Taraftarlarımızın bize açtığı bu kredi sonsuz. Ona teşekkür ediyoruz. Bunun bilincindeyiz. Layık olmaya çalışacağız” dedi.
“RAPORUN İÇERİĞİNİ BİLMİYORUZ”
Golcü oyuncu Sercan Yıldırım’ın maçın ardından hakem Hüseyin Göçek tarafından kırmızı kartla cezalandırılmasının hatırlatılması üzerine Ademoğlu, “Biraz karışıklık oldu ama o konuda gerek teknik heyetimiz gerekse yönetici arkadaşlarımız çalışma yapıyor. Bugün bu konuyla ilgili özel olarak bir toplantı yapacağız. Toplantı neticesinde sizlere bilgi vereceğiz” dedi. Kırmızı kart için itiraz edeceklerini ifade eden Ali Ademoğlu, “Raporun içeriğini bilmiyoruz. Herkes bir şey söylüyor ama elimize bugün rapor gelecek” şeklinde konuştu.
ANKARA’YA ÇIKARMA
9 Şubat Salı günü Ankara ziyareti gerçekleştireceklerini ifade eden İkinci Başkan Ali Ademoğlu, “Sayın İçişleri Bakanımıza, Sayın Başbakanımıza ziyaretlerimiz var. Orada da gerekli çalışmaları sürdüreceğiz” diye konuştu.
“AVRUPA’YA ÇIKMAK İSTİYORUZ”
Geçtiğimiz hafta İstanbul’da bir takım temaslarda bulunduklarının hatırlatılması üzerine Ademoğlu, “Vakıfbank’a, Aktifbank’a ziyaretlerimiz oldu. Futbol Birliği Toplantısı’na katıldık. Çok yoğunuz ve inşallah bu yoğunluğun karşılığını alacağız. Sadece Bursa’ya değil, tüm Türkiye’ye iyi bir futbol izlettirmek istiyoruz. Avrupa’ya çıkmak istiyoruz. Bu sürecin de meşakkatli olduğunu biliyoruz. Önemli olan başarmaktır. Biz bunun için geldik” şeklinde konuştu.
“GECE GÜNDÜZ KOŞTURUYORUZ”
Yeşil-beyazlı taraftarlara da çağrıda bulunan Ali Ademoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
“Taraftarlarımız bize güvenmeye devam etsinler. Bize verdikleri güvenden dolayı çok mutluyuz. Motive oluyoruz. Gece gündüz koşturuyoruz. Biz onlara inanıyoruz, onlar da bize inansın ve futbolculara inanalım. Sonuçta hep beraber Bursaspor’u hak ettiği yere getirelim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<