banner359

Programı Terk Etti

Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Trabzon tanıtım gününde protokol krizi yaşandı. 23-26 Ekim tarihleri arasında Feshane’de düzenlenen Trabzon 553. yıl dönümü tanıtım gününde Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu...

24 Ekim 2014 Cuma 17:16
Programı Terk Etti
Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Trabzon tanıtım gününde protokol krizi yaşandı.
23-26 Ekim tarihleri arasında Feshane’de düzenlenen Trabzon 553. yıl dönümü tanıtım gününde Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu programı terk etti. Hacıosmanoğlu protokolde kendisi için ayrılan bir yer olmadığını fark edince programı izlemeden ayrıldı. Hızlıca salondan ayrılan Hacıosmanoğlu arabasına bindiği sırada kendisiyle fotoğraf çektiren bir vatandaş tarafından, "Sıkmayın canınızı, siz her şeyi hak ediyorsunuz" diyerek destekte bulundu.
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arabasına bindiği sırada bir hayli sinirli olduğu gözlendi. Hacıosmanoğlu, kendisini çeken basın mensuplarını fark edince, "Kapat şunu, niye çekiyorsun?" diyerek tepki gösterdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<