banner359

Quaresma Beşiktaş’ı Unutamıyor

Beşiktaş’ın eski fubolcusu Ricardo Quaresma, Beşiktaş’ın ikinci evi olduğunu söyledi. Portekiz’in Le Buteur gazetesine yaptığı açıklamada Portekizli yıldız oyuncu Ricardo Quaresma, Beşiktaş’ta forma giydiği günlerden bahsederek,...

23 Kasım 2014 Pazar 16:19
Quaresma Beşiktaş’ı Unutamıyor
Beşiktaş’ın eski fubolcusu Ricardo Quaresma, Beşiktaş’ın ikinci evi olduğunu söyledi.
Portekiz’in Le Buteur gazetesine yaptığı açıklamada Portekizli yıldız oyuncu Ricardo Quaresma, Beşiktaş’ta forma giydiği günlerden bahsederek, “Orada hocayla bir sorun yaşamadım. Her kulüpte olabilecek şeyler oldu. Her zaman iyi ilişkiler kurdum. Türkiye tecrübemden bahsederken sizi Porto’dan sonra kendimi en rahat hissettiğim takımın Beşiktaş olduğuna ikna edebilirim. Yeteneklerimi gösterebilmem açısında çok önemli ve mutlu olduğum bir takımdı. Porto’nun adından ikinci evimdi diyebilirim” dedi.

“MAAŞ SORUNU YAŞAMADIM”
Beşiktaş’ta iken maddi konularda sıklıkla gündeme geldiği hatırlatılan yıldız futbolcu, “Para hakkında yazmak basının en sevdiği iştir. Satış kaygısıyla bunları yazıyorlar. Maaş sorunu yaşamadım. Yeni bir yönetim geldi ve orta noktada buluştuk” ifadelerini kullandı.
Siyah-beyazlı takımda 2010-2012 yılları arasında forma giyen Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma taraftarların sevgilisi olmuş ve özellikle Avrupa Kupalarında Beşiktaş’ın başarısında önemli rol oynamıştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<