banner359

Recep Bölükbaşı’na Sürpriz Doğum Günü

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’nın 55. yaş günü Çaykur Rizespor maçı sonrası soyunma odasında kutlandı. Bölükbaşı, "Yeni stadımızla beraber çok daha güzel şeyler olacak" dedi.Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında...

05 Ekim 2015 Pazartesi 14:21
Recep Bölükbaşı’na Sürpriz Doğum Günü
Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’nın 55. yaş günü Çaykur Rizespor maçı sonrası soyunma odasında kutlandı. Bölükbaşı, "Yeni stadımızla beraber çok daha güzel şeyler olacak" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında oynanan Çaykur Rizespor deplasmanında 55’inci yaş gününü kutlayan başkan Recep Bölükbaşı, en değerli doğum günü hediyesini maç sonunda oyuncularından aldı. Ligin yenilgisiz tek takımı Çaykur Rizespor’u evinde mağlup ederek altın değerinde 3 puan kazanan yeşil-beyazlı futbolcular, karşılaşma sonunda başkan Recep Bölükbaşı için düzenledikleri sürpriz doğum günü kutlamasında, 3 puanı kendisine armağan ettiler. Futbolcu ve teknik ekiple birlikte yeni yaşına soyunma odasında ’merhaba’ diyen başkan Recep Bölükbaşı, bu anlamlı galibiyette payı bulunan herkesi kutladı ve Bursaspor’un bundan sonraki haftalarda zirveyi zorlayacağına olan inancını dile getirdi.
"YENİ STAT İLE BERABER ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAK"
Futbolcuların her geçen hafta üstüne katarak oynadığını dile getiren başkan Bölükbaşı, "İnşallah daha güzel günler yaşayacağız. Buna inanıyoruz. Yeter ki biraz sabır ve hoşgörü diliyorum. Yeni takımız, biraz zaman ihtiyacımız var. Kaybedilmiş bir şey yok. Yeni stadımızla beraber çok daha güzel şeyler olacak. Taraftarımızla camiamızla tek yürek olalım. Bizim de hatalarımız var. Biz de insanız, hoşgörü ile karşılasınlar. Bir tane Bursaspor var. Biraz sabredersek, futbolculara ve hocamıza güvenirsek altından kalmayacağımız bir şey yok" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<