banner359

Sabri Reyiz 400. maçına çıktı

Galatasaray’ın tecrübeli ismi Sabri Sarıoğlu, Çaykur Rizespor maçında sarı-kırmızılı takımdaki 400. maçına çıktı.Spor Toto Süper Lig’de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu garantileyen sarı-kırmızılı ekip, ligin son haftasında...

30 Mayıs 2015 Cumartesi 15:27
Sabri Reyiz 400. maçına çıktı
Galatasaray’ın tecrübeli ismi Sabri Sarıoğlu, Çaykur Rizespor maçında sarı-kırmızılı takımdaki 400. maçına çıktı.
Spor Toto Süper Lig’de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu garantileyen sarı-kırmızılı ekip, ligin son haftasında Çaykur Rizespor’a konuk oldu. Karşılaşmadan 1-1’lik eşitlikle ayrılan Galatasaray, 77 puanla ligi zirvede tamamladı. Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli ismi Sabri Sarıoğlu, bu karşılaşmada Galatasaray formasıyla 400. resmi maçını oynadı. 2002 yılından bu yana A takımda forma giyen Sabri, Galatasaray formasıyla 12. sezonunu geride bırakmış oldu. Tecrübeli oyuncu, Umut’un attığı golde asisti yapan isim olurken, sarı-kırmızılı formayla ise toplamda 21 gol, 41 asitlik performans sergiledi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<