banner359

Sahada Başladı, Tribünlere Sıçradı

Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve siyah-beyazlı takımın 1-0 kazandığı maçın ardından saha karıştı. Tribünlerde bazı taraftarlar sahaya girerken, bazıları da koltukları içeriye attı. Bursaspor, Atatürk Stadyumu’nda karşılaştığı...

22 Eylül 2014 Pazartesi 23:56 2014-09-23 00:59:35
Sahada Başladı, Tribünlere Sıçradı
Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve siyah-beyazlı takımın 1-0 kazandığı maçın ardından saha karıştı. Tribünlerde bazı taraftarlar sahaya girerken, bazıları da koltukları içeriye attı.
Bursaspor, Atatürk Stadyumu’nda karşılaştığı Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu. Maçın sonunda Fernandao ile Tolga arasında başlayan gerginlik, tribünlere sıçradı. Hakemin bitiş düdüğünün ardından bazı taraftarlar sahaya girmeye çalışırken, bazıları da koltukları içeriye attı. Ayrıca her iki takımın yedek kulübesinde bulunan futbolcular da Tolga ile Fernandao’nun tartışmasını ayırmaya çalıştı. Bu arada tribünlerde bulunan bayan taraftarın fenalaştığı görülürken, 2 kişi de gözaltına alındı.
(İHA)

Son Güncelleme: 23.09.2014 00:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<