banner359

Şampiyon Motokrosçu Mutluluğunu Başkan Dündar İle Paylaştı

Türkiye Motokros Şampiyonasi’nda 65 Cc Kategorisinde Şampiyon Olan 13 Yaşındaki Taha Cambazoğlu, Mutluluğunu Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar İle Paylaştı.

01 Aralık 2015 Salı 11:40
Şampiyon Motokrosçu Mutluluğunu Başkan Dündar İle Paylaştı
Türkiye Motokros Şampiyonası’nda 65 cc kategorisinde şampiyon olan 13 yaşındaki Taha Cambazoğlu, mutluluğunu Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile paylaştı.
Ördekli Kültür Merkezi’ndeki makamında şampiyon motokrosçuyu ağırlayan Başkan Mustafa Dündar, genç motosikletçiyi başarılarından dolayı tebrik etti. Taha’nın önümüzdeki yıllarda adını bütün dünyaya duyuracak bir yarışçı olacağını belirten Dündar, “Taha, genç yaşına rağmen çok önemli başarılara imza attı. Son olarak Türkiye Motokros Şampiyonası’nda 65 cc kategorisinde şampiyon olarak bizleri gururlandırdı. İnşallah gelecekte dünya çapında başarılara imza atarak, bayrağımızı uluslar arası arenada dalgalandıracak. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Biz Taha’ya destek olmaya hazırız. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Öğrenim gördüğü Şehit Doğan Sevinç İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Erdoğan ve Kemerçeşme Mahalle Muhtarı Sedat Topaloğlu ile birlikte Başkan Dündar’ı ziyaret eden genç motokrosçu Taha Cambazoğlu da, en büyük hayalinin, Kenan Sofuoğlu gibi dünyaca ünlü bir yarışçı olmak olduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<