banner359

Sokak Basketbolu Heyecanı Başlıyor

Dünya çapında sokak basketbolcularının iştirakiyle 29 Ağustos’ta İstanbul’da yapılacak Red Bull King of the Rock sokak basketbolu turnuvası dünya finalleri öncesinde Türkiye elemeleri için geri sayım başladı. İlk eleme 2 Ağustos Pazar...

31 Temmuz 2015 Cuma 12:55
Sokak Basketbolu Heyecanı Başlıyor
Dünya çapında sokak basketbolcularının iştirakiyle 29 Ağustos’ta İstanbul’da yapılacak Red Bull King of the Rock sokak basketbolu turnuvası dünya finalleri öncesinde Türkiye elemeleri için geri sayım başladı. İlk eleme 2 Ağustos Pazar günü saat 10.00’da Bursa Kent Meydanı’nda düzenlenecek. Teke tek basketbolda kozlarını paylaşacak sokak basketbolcuları, Türkiye’nin en iyisi seçilebilmek için ter dökecek. Elemelerin şampiyonu olan kadın ve erkek basketbolcular King of the Rock ve Queen of the Rock unvanını alabilmek için 29 Ağustos’ta gerçekleşecek dünya finalinde kozlarını paylaşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<