banner359

Sultanlar Fileye Değil Hakeme Takıldı

FIVB Dünya Grand Prix finallerinde A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın, Rusya ile oynadığı mücadeleye hakem kararları damgasını vurdu. Filenin sultanları finallerin üçüncü gününde Rusya ile karşılaştı. Hakemlerin maç boyunca verdikleri...

22 Ağustos 2014 Cuma 11:15
Sultanlar Fileye Değil Hakeme Takıldı
FIVB Dünya Grand Prix finallerinde A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın, Rusya ile oynadığı mücadeleye hakem kararları damgasını vurdu.
Filenin sultanları finallerin üçüncü gününde Rusya ile karşılaştı. Hakemlerin maç boyunca verdikleri kararlar tartışma konusu olurken, özellikle tie break setinde verilen bir karar sporseverleri oldukça şaşırttı.
Sette skor 12-10 Rusya lehineyken, Gözde Sonsırma’nın smacında hakem çizgiye bastığı yönünde karar verdi. Karara yapılan itirazın ardından ilk önce kamera kayıtları hata olmadığı yönünde direktif verdi. Ruslar’ın itirazları devam edince kamera kayıtlarına tekrar bakıldı ve ilk önce ‘hata yok’ mesajı veren sistem, çizgiye basıldığı mesajını verdi.
Sayının Rusya lehine verilmesiyle sette skor 13-10’a geldi ve oyun kaldığı yerden devam etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<