banner359

Süper Enduro Şampiyonası İznik’te başladı

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası 3. ayak yarışları Bursa’nın İznik ilçesinde başladı.Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2016 yarış takvimine bu sene giren Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın üçüncü ayağı 19-20 Kasım 2016...

19 Kasım 2016 Cumartesi 13:59
Süper Enduro Şampiyonası İznik’te başladı
Türkiye Süper Enduro Şampiyonası 3. ayak yarışları Bursa’nın İznik ilçesinde başladı.
Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2016 yarış takvimine bu sene giren Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın üçüncü ayağı 19-20 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Elbeyli Er Meydanı’ndan start alacak endurocular, zorlu engelleri aşmaya çalışacak.
Yarışların ilk günkü programı İznik Belediyesi önünde düzenlenen magazin startıyla başladı. Kaymakam Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın’ın damalı bayrakları kaldırmasıyla başlayan yarışlara 54 sporcu katıldı. Prestij sınıfı, usta sınıfı, hoby sınıfı, veteran sınıfı, genç sınıf, kadın sınıfı ve süper enduro jp sınıflarından oluşan yarışlarda 16 yaşından 64 yaşına kadar yarışmacılar zorlu parkurda kıyasıya mücadele edecek.
Yarışmacılar ilk gün serbest antrenman turları yaparak yarışlara hazırlanacak. Yarışlar ise Pazar günü saat 09.30’da İznik ilçesine bağlı Elbeyli Mahallesi’nde bulunan yarış pistinde gerçekleşecek.Yarışlar aynı gün saat 17.00’da yapılacak ödül töreni ile sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<