banner359

Taksim’de Galatasaray coşkusu

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray derbi maçta, Beşiktaş’ı 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar Taksim’de toplanarak galibiyeti kutladı. Galatasaray şampiyonluk yolunda bu akşam önemli 3 puanı...

24 Mayıs 2015 Pazar 23:19
Taksim’de Galatasaray coşkusu
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray derbi maçta, Beşiktaş’ı 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar Taksim’de toplanarak galibiyeti kutladı.
Galatasaray şampiyonluk yolunda bu akşam önemli 3 puanı hanesine yazdırdı. Galatasaray’ın derbi maçtan 2-0 galip ayrılmasının ardından sarı-kırmızılı taraftarlar da Taksim Meydanı’nda toplantı. Tezahüratlar eşliğinde Taksim’de yürüyen yüzlerce Galatasaray taraftarı galibiyeti doyasıya kutladı. Taraftarlar yürüyüşün ardından dev Galatasaray bayrağı ile poz verdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<