banner359

Taraftar Istifaya çağırdı

Galatasaray’ın Trabzonspor’a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmada sarı-kırmızılı taraftarlar teknik direktör Prandelli’yi istifaya çağırdı. Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında sarı-kırmızılılar Türk Telekom Arena’da Trabzonspor’u...

22 Kasım 2014 Cumartesi 21:11
Taraftar Istifaya çağırdı
Galatasaray’ın Trabzonspor’a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmada sarı-kırmızılı taraftarlar teknik direktör Prandelli’yi istifaya çağırdı.
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında sarı-kırmızılılar Türk Telekom Arena’da Trabzonspor’u ağırladı. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan mücadelenin ikinci yarısında bordo-mavili ekip, Mejdani’nin 2, Yusuf’un tek golü ile karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.
Medjani’nin mücadelenin 76. dakikasında attığı golün ardından tribünlerden ‘Prandelli istifa’ sesleri yükseldi.

SELÇUK İNAN’A PROTESTO
Öte yandan Galatasaray’ın tecrübeli oyuncusu Selçuk İnan’a sarı-kırmızılı taraftarların bir bölümü 2. golden sonra ıslıklı protesto yaparken, bir bölümü ise tezahüratlarla destek verdi.

TRABZONSPOR’U ALKIŞLADILAR
Ayrıca Galatasaraylı taraftarlar, karşılaşma sonunda takımlarını 3-0 mağlup eden Trabzonsporlu oyuncuları uzun süre alkışladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<