banner359

Tff Başsağlığı Diledi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), hayatını kaybeden Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı ve FIFA Asbaşkanı Julio Grondona için başsağlığı diledi. TFF’nin resmi internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı,...

31 Temmuz 2014 Perşembe 11:06
Tff Başsağlığı Diledi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), hayatını kaybeden Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı ve FIFA Asbaşkanı Julio Grondona için başsağlığı diledi.
TFF’nin resmi internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı, FIFA Asbaşkanı Julio Grondona’nın bugün hayatını kaybettiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. 1932 doğumlu Grondona, 82 yaşındaydı ve 35 yıldır Arjantin Futbol Federasyonu Başkanlığı’nı yürütüyordu. Julio Grondona’nın vefatından duyduğumuz derin üzüntüyü paylaşır, başta ailesi ve sevdikleri ile Arjantin Futbol Federasyonu, FIFA ve CONMEBOL’e başsağlığı dileklerimizi iletiriz" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<