Timsah Arena’nın İlk Golü Ertuğrul Sağlam’dan

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Timsah Arena’nın mini açılışı yapıldı. Stadın çimlerinde ilk kez müsabaka oynanırken, belediye personeli ve Bursaspor yöneticileri ile teknik heyet arasında oynanan karşılaşmada ilk...

03 Eylül 2015 Perşembe 14:39
Timsah Arena’nın İlk Golü Ertuğrul Sağlam’dan
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Timsah Arena’nın mini açılışı yapıldı. Stadın çimlerinde ilk kez müsabaka oynanırken, belediye personeli ve Bursaspor yöneticileri ile teknik heyet arasında oynanan karşılaşmada ilk golü teknik direktör Ertuğrul Sağlam attı.
28 Eylül’de Eskişehirspor ile oynanacak müsabakayla ilk kez resmi maçlara kapısını açacak olan Timsah Arena’da bugün mini bir açılış yapıldı. Bursa şehrinin göz bebeği olan Timsah Arena Stadı’ndaki ilk golü de Ertuğrul Sağlam attı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılarak yeşil-beyazlı kulübe devredilen stadda bugün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve yardımcıları Ersel Uzgur, Ömer Erdoğan ile yönetim kurulu üyeleri Timsah Arena’da sahaya indi. İlk kez Timsah Arena’nın çimlerinde müsabaka yapan yöneticiler ve teknik ekibin maçı 4-4 eşitlikle sona erdi. Müsabakadaki ilk gol Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’dan gelirken, Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe’de golün ardından sevinç yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<