Timsah Başakşehir’e Hazır

Bursaspor, bugün akşam üzeri yaptığı antrenmanla Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamladı.Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında yarın Büyükşehir Belediye Stadı’nda (Timsah Arena) Başakşehir ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar,...

05 Şubat 2016 Cuma 17:36
Timsah Başakşehir’e Hazır
Bursaspor, bugün akşam üzeri yaptığı antrenmanla Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamladı.
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında yarın Büyükşehir Belediye Stadı’nda (Timsah Arena) Başakşehir ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, bugün akşam üzeri yapılan antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman koordinasyon ve 6’ya 3 kontrol pas oyunu ile devam etti. Son bölümde ise taktik çalışma yapıldı. Sakatlığı bulunan Cristobal Jorquera takımdan ayrı kondisyon salonunda çalıştı. Yeşil-beyazlılar, antrenmanın ardından Özlüce Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<