TOFAŞ sahasında seriyi eşitleme peşinde

Play-off çeyrek final serisi ikinci maçında TOFAŞ, yarın Fenerbahçe’yi konuk edecek. Mavi-beyazlılar seride 1-0 geride bulunuyor.Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında TOFAŞ, 26 Mayıs Cuma günü saat 20.30’da...

25 Mayıs 2017 Perşembe 11:57
TOFAŞ sahasında seriyi eşitleme peşinde

Play-off çeyrek final serisi ikinci maçında TOFAŞ, yarın Fenerbahçe’yi konuk edecek. Mavi-beyazlılar seride 1-0 geride bulunuyor.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında TOFAŞ, 26 Mayıs Cuma günü saat 20.30’da TOFAŞ Spor Salonunda Fenerbahçe’yi konuk edecek. Mücadeleyi Emin Moğulkoç, Fatih Arslanoğlu ve Mehmet Karabilecen hakem üçlüsü yönetecek. İstanbul’da oynanan ilk maçı sarı-lacivertliler 92-76 kazandı ve seride 1-0 öne geçti. TOFAŞ’ta tedavisi devam eden Tony Crocker dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Mücadelenin biletleri geçen hafta internet üzerinden satışa çıkarken, kalması halinde maç günü de 14.00’ten itibaren salon gişesinden satışa devam edilecek. 2016-2017 sezonu kombine sahipleri bu maça da kombine kartlarıyla giriş yapabilecek. Bilet alan her TOFAŞ taraftarına play-off için özel hazırlanan tişörtler salon girişinde ücretsiz olacak dağıtılacak.

Mücadelenin bilet fiyatları şu şekilde:

Normal Tribün: 25 TL

Saha içi çekme tribün: 50 TL

VIP 1: 60 TL

banner380

VIP 2: 50 TL

Rakip Tribün: 50 TL

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<