TOFAŞ, taraftarı önünde Best Balıkesir’i yenmek istiyor

Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk galibiyetini geçen hafta İstanbul’da alan TOFAŞ, bu kez bu mutluluğu taraftarı önünde yaşamak istiyor.Spor Toto Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçında TOFAŞ, yarın saat 17.00’de TOFAŞ Spor Salonu’nda Best...

28 Ekim 2016 Cuma 14:18
TOFAŞ, taraftarı önünde Best Balıkesir’i yenmek istiyor
Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk galibiyetini geçen hafta İstanbul’da alan TOFAŞ, bu kez bu mutluluğu taraftarı önünde yaşamak istiyor.
Spor Toto Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçında TOFAŞ, yarın saat 17.00’de TOFAŞ Spor Salonu’nda Best Balıkesir’i konuk edecek. Kritik mücadeleyi Murat Biricik, Kaan Büyükçil ve Serhat Büker hakem üçlüsü yönetecek.
İki takım lig tarihinde daha önce hiç karşı karşıya gelmezken, cumartesi günkü maç bu anlamda bir ilke sahne olacak. Bursa temsilcisinde yeni transfer Tony Crocker da Başantrenör Orhun Ene’nin şans vermesi halinde takımdaki yerini alacak.
Geride kalan üç haftada ligin güçlü ekiplerinden Darüşşafaka Doğuş ve Galatasaray Odeabank’a mağlup olan TOFAŞ, geçen hafta deplasmanda play-off’un iddialı ekiplerinden Demir İnşaat Büyükçekmece’yi deplasmanda 93-70 gibi farklı bir skorla yenerek ilk zaferine ulaştı.
TOFAŞ’ta geride kalan üç haftada en skorer isim 17,3 sayı ortalamasıyla oynayan Sammy Mejia olurken, onu 17 sayıyla Vasilije Micic takip etti.
Bursa temsilcisinde Sammy Mejia 7 ortalamayla takımın ribaund lideri olurken, Barış Ermiş de 5,5 asist ortalamasıyla takımın hücumdaki en önemli silahlarından biri konumunda.
Best Balıkesir galibiyetle tanışamadı
Ligde ilk kez 2016-2017 sezonu itibariyle mücadele eden Best Balıkesir kadrosunu baştan aşağıya yenilerken, yaşadığı uyum sorunu neticesinde henüz galibiyetle tanışamadı.
Ligin ilk haftasında Galatasaray Odeabank’a konuk olan Balıkesir ekibi sahadan 81-72 mağlup ayrılırken, ikinci haftada Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk iç saha maçında çekişmeli geçen müsabakada Demir İnşaat Büyükçekmece’ye de 80-77 yenildi. 3’üncü haftada Euroleague ekiplerinden Anadolu Efes’i konuk eden Best Balıkesir, bu maçtan da 94-77’lik skorla mağlup ayrıldı.
Best Balıkesir’de üç hafta sonunda 17 sayıyla Michael Green takımın en skorer ismi konumunda. Green’i 16 sayı ortalamasıyla oynayan Randy Culpepper takip ediyor.
Balıkesir temsilcisinde Leon Williams 12 ribaund ortalamasıyla bu alanda takımın lideri olurken, Michael Green attığı sayıların yanında maç başına yapmış olduğu 9,5 asistle de takımın en önemli silahı konumunda.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<