banner359

TOFAŞ yeni sezona İtalya’da hazırlanıyor

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden TOFAŞ, yeni sezon öncesi hazırlıklarını İtalya’nın Bormio kentinde sürdürüyor.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sezon hazırlıklarını sürdüren TOFAŞ, kampın üçüncü gününe kondisyon yüklemesiyle...

30 Ağustos 2016 Salı 15:30
TOFAŞ yeni sezona İtalya’da hazırlanıyor
Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden TOFAŞ, yeni sezon öncesi hazırlıklarını İtalya’nın Bormio kentinde sürdürüyor.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sezon hazırlıklarını sürdüren TOFAŞ, kampın üçüncü gününe kondisyon yüklemesiyle başladı. 28 Ağustos’tan bu yana çalışmalarını İtalya Bormio’da sürdüren Bursa temsilcisi, kampın üçüncü gününü de çift antrenmanla geçirecek. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde salonda Kondisyoner Bora Bölükbaşı nezaretinde güç ve kuvvet idmanı yapan kırmızı-beyazlılar daha sonra atletizm sahasına inerek kondisyon yüklemesi çalışmaları yaptı ve günün sabah bölümünü tamamlamış oldu.
Bursa temsilcisi, akşam saatlerinde salonda yapacağı taktik antrenmanla üçüncü günü tamamlamış olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<