TOFAŞ’ın konuğu Trabzonspor Medical Park

Play-off yarışından kopmak istemeyen TOFAŞ, yarın sahasında Trabzonspor Medical Park ile karşılaşacak.Spor Toto Basketbol Süper Ligi 23. hafta maçında TOFAŞ, yarın saat 16.00’da TOFAŞ Spor Salonu’nda Trabzonspor Medical Park’ı konuk...

24 Mart 2017 Cuma 11:49
TOFAŞ’ın konuğu Trabzonspor Medical Park

Play-off yarışından kopmak istemeyen TOFAŞ, yarın sahasında Trabzonspor Medical Park ile karşılaşacak.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 23. hafta maçında TOFAŞ, yarın saat 16.00’da TOFAŞ Spor Salonu’nda Trabzonspor Medical Park’ı konuk edecek. Zorlu mücadeleyi Zafer Yılmaz, Ali Şakacı ve Kerem Baki hakem üçlüsü yönetecek.

banner380

İç saha serisi devam ediyor

Ligin ikinci yarısında sahasında oynadığı üç maçı da kazanan Bursa temsilcisi, sırasıyla Darüşşafaka Doğuş, Demir İnşaat Büyükçekmece ve Banvit’i mağlup etti. Mavi-beyazlılar, Trabzonspor Medical Park’ı da yenerek hem seriye devam etmek hem de play-off hedefinde emin adımlarla ilerlemek istiyor.

TOFAŞ, geçen hafta ise deplasmanda Gaziantep Basketbol’a 95-82 mağlup oldu.

İkinci yarı kötü başladı

Ligin ilk yarısında özellikle sahasında aldığı galibiyetlerle dikkat çeken bordo-mavili ekip, ikinci yarıda çıktığı 7 maçın yalnızca ikisini kazanırken düşme hattıyla arasının kapanmasına sebep oldu. Trabzon ekibi, geçen hafta sahasında Best Balıkesir’e 84-76 mağlup oldu.

Ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan maçta ise TOFAŞ, bordo-mavili ekibe 86-80 kaybetmişti.

Biletler satışta

Karşılaşmanın biletleri hafta içi internet üzerinden satışa çıkarken, maç günü de saat 12.00’den itibaren salon gişelerinden satışa devam edilecek.

Bilet fiyatları şu şekilde:

Normal Tribün: 10 TL

Saha İçi Çekme Tribün: 20 TL

VIP: 20 TL

Rakip Tribün: 10 TL

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<