Tolunay Kafkas 5 yıl aradan sonra o takımda

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, teknik direktör Tolunay Kafkas, “Yönetim kurulumuzla iyi işler yapacağımıza inanıyorum” dedi. Kayserispor Kadir Has Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarına...

07 Temmuz 2015 Salı 19:30
Tolunay Kafkas 5 yıl aradan sonra o takımda
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, teknik direktör Tolunay Kafkas, “Yönetim kurulumuzla iyi işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.
Kayserispor Kadir Has Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarına devam eden sarı-kırmızılı futbolcular düz koşunun ardından kondisyon çalışması yaptı. Öte yandan hafta sonu yapılan olağanüstü genel kurulda kulüp başkanlığına Recep Mamur’un seçilmesinin ardından teknik direktörlüğe getirilen Tolunay Kafkas da tesisleri gezdi. Burada gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Kafkas evine geldiğini söyleyerek, “Tekrar 5 yıl aradan sonra Kayserispor’da olmak çok güzel. Bana güvenenleri umarım ben de mahcup etmem. Bu bir vefa borcu, bunu ödemek zorundayız. Başta Recep Mamur Başkanıma, yönetim kuruluna, Haseki Başkan’ıma çok teşekkür ediyorum. Taraftarın bana olan sevgisini biliyorum. Onlara da ayrı bir teşekkür borcum var. Umarım Allah bizi mahcup etmez” dedi.
Yeni sezon için umutlu konuşan Kafkas, “Yönetim kurulumuzla iyi işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Kayserispor sezon hazırlıklarına yapacağı antrenmanlarla devam edecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<