banner359

Torku’nun yeni transferleri sağlık kontrolünden geçti

Torku Konyaspor’un yeni transferleri orta saha oyuncusu May Siphiwe Mahlangu ve keleci Mario Felgueiras sağlık kontrolünden geçti. Torku Konyaspor’un anlaşmaya vardığı Güney Afrikalı orta saha oyuncusu May Siphiwe Mahlangu ve Portekizli kaleci...

01 Şubat 2015 Pazar 13:13
Torku’nun yeni transferleri sağlık kontrolünden geçti
Torku Konyaspor’un yeni transferleri orta saha oyuncusu May Siphiwe Mahlangu ve keleci Mario Felgueiras sağlık kontrolünden geçti.
Torku Konyaspor’un anlaşmaya vardığı Güney Afrikalı orta saha oyuncusu May Siphiwe Mahlangu ve Portekizli kaleci Mario Felgueiras bugün Konya’ya geldi. Daha sonra her iki futbolcu Medicana Konya Hastanesi’ne gelerek burada sağlık kontrolünden geçti. Hastanede EKG, kan testi, kardiyoloji, akciğer filmi gibi çeşitli tetkiklerde bulunan Mahlangu ve Felgueiras’ın herhangi bir sağlık probleminin bulunmadığı belirtildi. Yeşil-beyazlı kulübün, İsveç’in Göteborg takımından transfer ettiği Mahlangu ve Romanya’nın Cluj takımından transfer ettiği Felgueiras ile yarın resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<