banner359

Tosfed Rallikros Kupası, Bursa’da Gece Rallisi İle Başladı

Bursa’nın Orhangazi ilçesindeki parkurda yapılan 2015 Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Rallikros Kupası gece rallisiyle başladı.Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) ve Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) tarafından,...

29 Kasım 2015 Pazar 12:12
Tosfed Rallikros Kupası, Bursa’da Gece Rallisi İle Başladı
Bursa’nın Orhangazi ilçesindeki parkurda yapılan 2015 Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Rallikros Kupası gece rallisiyle başladı.
Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) ve Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) tarafından, Orhangazi Belediyesi’nin katkılarıyla İznik Gölü yanındaki parkurda yapılan ralli nefes kesti. TOSFED Rallikros yarışlarının pazar günü yapılacak iki yarışının öncesinde ise cumartesi akşamı yine aynı parkurda gece rallisi yapıldı. İznik Gölü Orhangazi sahilindeki parkurda gerçekleştirilen gece yarışlarına 15 otomobil katıldı. 3 tur ve toplamda 3 bin 70 metrelik yarışlarda 15 pilot, gece karanlığında, yağmur altında ve çamurlu parkurda dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı. Orhangazili yarış pilotu Orkun Turgut’un da yer aldığı yarışlarda sporcular gece yarışlarında zaman zaman zor anlar da yaşadılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<