banner359

Trabzonspor’a Da Sponsor Oldu

Türk Hava Yolları, Galatasaray’ın ardından Trabzonspor’un da Avrupa kupalarında forma sponsoru oldu. Türk Hava Yolları, Avrupa futbolunun en önemli organizasyonlarından olan UEFA Avrupa Ligi’nde Türkiye temsilcisi olarak yer alan Trabzonspor’un...

16 Eylül 2014 Salı 16:54
Trabzonspor’a Da Sponsor Oldu
Türk Hava Yolları, Galatasaray’ın ardından Trabzonspor’un da Avrupa kupalarında forma sponsoru oldu.
Türk Hava Yolları, Avrupa futbolunun en önemli organizasyonlarından olan UEFA Avrupa Ligi’nde Türkiye temsilcisi olarak yer alan Trabzonspor’un forma sponsoru oldu. Daha önce Galatasaray ile sponsorluk anlaşması imzalayan Türk Hava Yolları, 5 yıldır resmi ulaşım sponsorluğunu yapmış olduğu Trabzonspor ile de aynı modeli uygulamaya gitti.
2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda mücadele edecek olan Trabzonspor, uzun yıllardır resmi sponsoru olan Türk Hava Yolları ile yapılan görüşme sonucu 1 yıl boyunca Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda Türk Hava Yolları logolu forma ile sahaya çıkacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<