banner359

Trabzonspor’da Bahar Havası

Spor Toto Süper Lig’de uzun bir aranın ardından elde edilen galibiyet ve ardından UEFA Avrupa Ligi’nde Lokeren karşısında alınan 3 puan Trabzonspor’da bahar havası estirmeye başladı. Spor Toto Süper Lig’de Mersin İdmanyurdu maçına kadar...

24 Ekim 2014 Cuma 10:26
Trabzonspor’da Bahar Havası
Spor Toto Süper Lig’de uzun bir aranın ardından elde edilen galibiyet ve ardından UEFA Avrupa Ligi’nde Lokeren karşısında alınan 3 puan Trabzonspor’da bahar havası estirmeye başladı.
Spor Toto Süper Lig’de Mersin İdmanyurdu maçına kadar her şeyin dip yaptığı ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kongre kararı alması için muhalefetin baskı yaptığı Trabzonspor’da yakın zamana kadar her şey olumsuz giderken Spor Toto Süper Lig’de ve UEFA Avrupa Ligi’nde üst üste kazanılan iki maçla birlikte kara bulutlar dağılmaya başladı. Bahar havasının yaşandığı Trabzon’da, önceki maçların aksine Mersin İdmanyurdu ve Lokeren maçlarında kazanma isteğini sahaya yansıtan Karadeniz ekibinde teknik heyet ve futbolcular yakalanan olumlu havanın dağılmaması için kazanma alışkanlığını takıma oturtturmak istiyor. Bordo-mavili takımın oynadığı olumlu futbol sonrası aldığı galibiyetlerle birlikte uzun bir aradan sonra taraftarların takımı tribünlere çağırması başta kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Vahid Halilhodzic’i mutlu etti.

FUTBOLCULARI TEBRİK ETTİ
Trabzonspor’un, Lokeren karşısında elde ettiği 2-0’lık galibiyet sonrası takımı ilk tebrik eden isimlerin başında cezası nedeniyle müsabakayı kulüp CEO’su Burak Gürdal ile birlikte tribünden izleyen teknik direktör Vahid Halilhodzic geldi. Maç sonrası, futbolcularını tek tek tebrik eden Boşnak çalıştırıcı, yakaladıkları havanın dağılmaması için ayakların yere basmasını istedi. Önlerinde aşmaları gereken uzun bir yol olduğunu hatırlatan Halilhodzic’in kazandıkça kendilerine güvenin daha çok artacağını vurgulayarak bunun başarıyı getireceğini belirttiği öğrenildi.

DURAN TOPLAR TRABZONSPOR’UN SİLAHI OLDU
Duran toplar Trabzonspor’un silahı oldu. Mersin İdmanyurdu ve Lokeren maçında bordo-mavili takımın attığı 5 golün 3’ü korner atışından gelen toplarla oldu. Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor’un kazandığı 3-1’lık Mersin İdmanyurdu maçında Belkalem ve Medjani’nin attığı ilk iki golün korner atışında gelmesi ve UEFA Avrupa Ligi’nde Lokeren maçında Yatabare’nin attığı şık kafa gölü yine korner atışından gelmesi bordo-mavili takımda duran topların büyük bir önem taşıdığı göze çarptı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<