Ünisporfest Üniversitelileri Sporda Buluşturdu

Nilüfer Belediyesi’nin Uludağ Üniversitesi öğrencilerine yönelik düzenlediği ÜniSporFest, badminton, voleybol, futbol ve tenis branşlarında yapılan müsabakalarla başladı.Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, ÜniSporFest...

24 Mayıs 2016 Salı 15:18
Ünisporfest Üniversitelileri Sporda Buluşturdu
Nilüfer Belediyesi’nin Uludağ Üniversitesi öğrencilerine yönelik düzenlediği ÜniSporFest, badminton, voleybol, futbol ve tenis branşlarında yapılan müsabakalarla başladı.
Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, ÜniSporFest ile Uludağ Üniversitesi öğrencilerini sporla buluşturuyor. Görükle Spor Parkı’nda 6 gün sürecek olan etkinlik, badminton, voleybol, futbol ve tenis branşlarında yapılan müsabakalarla başladı. Gençlerin heyecanına ortak olan Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Atakan Çorbacı, tenis maçlarının başlama vuruşunu yaptı. Son derece çekişmeli maçların yapıldığı ilk günde eğlenceli anlar da yaşandı. Etkinliğe, sporseverler büyük ilgi gösterdi.
“Spor kenti Nilüfer” vizyonuna uygun organizasyonlar düzenleyerek, Nilüferlileri sporun farklı branşlarında buluşturduklarını söyleyen Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Atakan Çorbacı, festivale iştirak eden öğrencilere teşekkür etti.
468 üniversite öğrencisinin bireysel ve takım olarak mücadele edeceği ÜniSporFest, 28 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Öğrenciler Görükle Spor Parkı’ndaki tırmanış duvarına da tırmanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<