Ünlü Futbolcunun Babası Serbest Bırakıldı

Arjantin’de fidye için kaçırılan yıldız futbolcu Carlos Tevez’in babası serbest bırakıldı. Baba Segundo Tevez’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ailenin avukatı tarafından yapılan açıklamada yıldız futbolcunun babasının...

30 Temmuz 2014 Çarşamba 18:00 2014-07-30 21:45:43
Ünlü Futbolcunun Babası Serbest Bırakıldı
Arjantin’de fidye için kaçırılan yıldız futbolcu Carlos Tevez’in babası serbest bırakıldı. Baba Segundo Tevez’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Ailenin avukatı tarafından yapılan açıklamada yıldız futbolcunun babasının sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Arjantin basınında yer alan haberlere göre Carlos Tevez babasının serbest kalması için 400 bin dolar fidye ödedi. Ailenin avukatı ve polis tarafından ise fidye ödenip ödenmediği konusunda bir açıklama yapılmadı.
(İHA)

Son Güncelleme: 30.07.2014 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<