banner359

UÜ’lü badmintoncular Avrupa şampiyonu

Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı, 17-25 Temmuz 2016 Tarihinde Hırvatistan’ın Başkenti Zagreb’de Düzenlenen 3. Avrupa Üniversite Oyunları’nda Şampiyonluk Başarısını Tekrarladı.

26 Temmuz 2016 Salı 15:57
UÜ’lü badmintoncular Avrupa şampiyonu
Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı, 17-25 Temmuz 2016 tarihinde Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenen 3. Avrupa Üniversite Oyunları’nda şampiyonluk başarısını tekrarladı.
Geçen yıl Polonya’da düzenlenen Badminton Şampiyonası’nda, takımlar şampiyonu olan UÜ Badminton Takımı, bu yıl da 32 takım arasından sıyrılarak yine şampiyon oldu. U.Ü. Badminton Takımı, ferdî müsabakalarda da madalya için mücadele ederken, tek erkeklerde ikincilik Emre Lale’nin, karışık çiftlerde üçüncülük Sinan Zorlu ve Neslihan Kılıç’ın oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<