banner359

Ve Drogba Gitti

Didier Drogba, eski kulübü Chelsea ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray’dan ayrılan Drogba, eski takımı Chelsea ile anlaştı. Transferi merakla beklenen Didier Drogba, kararını Chelsea’den yana kullandı. Kulübün resmi internet sitesinden...

25 Temmuz 2014 Cuma 19:47
Ve Drogba Gitti
Didier Drogba, eski kulübü Chelsea ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Galatasaray’dan ayrılan Drogba, eski takımı Chelsea ile anlaştı. Transferi merakla beklenen Didier Drogba, kararını Chelsea’den yana kullandı. Kulübün resmi internet sitesinden duyurulan transferde, 1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Yapılan açıklamada ayrıca Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’un da sözlerine yer verildi. Mourinho, "Drogba geliyor çünkü o Avrupa’nın en iyi golcülerinden biri. Geçmişini çok iyi biliyorum. Kulüp için çok emek harcadı. Tarih yazmak için geliyor" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<