Yeni transferler İstanbul’da

Fenerbahçe Ülker’in iki yeni transferi Pero Antic ve Kostas Sloukas İstanbul’a geldi. Selanik’ten hareket eden Kostas Sloukas ve Üsküp’ten hareket eden Pero Antic, öğle saatlerinde İstanbul Atatürk Havaalanı’na indi. Sloukas ve Antic,...

02 Temmuz 2015 Perşembe 13:25
Yeni transferler İstanbul’da
Fenerbahçe Ülker’in iki yeni transferi Pero Antic ve Kostas Sloukas İstanbul’a geldi.
Selanik’ten hareket eden Kostas Sloukas ve Üsküp’ten hareket eden Pero Antic, öğle saatlerinde İstanbul Atatürk Havaalanı’na indi. Sloukas ve Antic, havalimanında kulüp yetkilileri tarafından karşılandı.
Kostas Sloukas için bugün saat 14.30’da, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısı düzenlenecek. İmza töreni ve basın toplantısı yarın düzenlenecek Pero Antic ise, havalimanıda FB TV kameralarına yaptığı açıklamada Fenerbahçe’de olmaktan ve Obradovic ile çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<