banner359

Yıldırımlı Güreşçi Rakip Tanımıyor

Yıldırım Belediyesporlu Güreşçi Muhammed Akdeniz, İran’da Düzenlenen İşitme Engelliler Büyükler Güreş Dünya Şampiyonasi’nda 3’üncülük Madalyasının Sahibi Oldu.

21 Mayıs 2016 Cumartesi 13:19
Yıldırımlı Güreşçi Rakip Tanımıyor
Yıldırım Belediyesporlu güreşçi Muhammed Akdeniz, İran’da düzenlenen İşitme Engelliler Büyükler Güreş Dünya Şampiyonası’nda 3’üncülük madalyasının sahibi oldu.
Yıldırım’ın adını ‘sporda marka şehir’ yapma hedefiyle yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarda fırtına gibi esen Yıldırım Belediyespor, güreş branşında dünya çapında bir başarıya daha imza attı. Kariyerinde Avrupa Şampiyonluğu ve Dünya 2’nciliği bulunan Yıldırımlı güreşçi Muhammed Akdeniz, 5-13 Mayıs tarihlerinde İran’da düzenlenen İşitme Engelliler Büyükler Güreş Dünya Şampiyonası’nda 3’üncülük kürsüsüne çıkarak önemli bir dereceyi daha Yıldırım’a kazandırdı. Ata sporu olan güreşte Yıldırım’ı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiği için Muhammed Akdeniz’le gurur duyduklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırımlı sporcular katıldıkları tüm organizasyonlardan madalyalarla dönüyor. Sporcularımızın dünyanın dört bir yanında şehrimizin adını duyurarak, ülkemizin bayrağını dalgalandırması spora yaptığımız yatırımların karşılığını almak anlamında bizleri mutlu ediyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<