banner359

Yıldırımlı Güreşçilerden Uluslararası Başarı

Yıldırım Belediyesporlu Güreşçiler Himmet Akşit Ve Ali Osman Erbay, Mahmut Atalay-yaşar Erkan Uluslararası Güreş Turnuvası’na Aldıkları Derecelerle Damga Vurdu.

31 Mayıs 2016 Salı 17:05
Yıldırımlı Güreşçilerden Uluslararası Başarı
Yıldırım Belediyesporlu güreşçiler Himmet Akşit ve Ali Osman Erbay, Mahmut Atalay-Yaşar Erkan Uluslararası Güreş Turnuvası’na aldıkları derecelerle damga vurdu.
Amatör branşlarda yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarda kazandığı derecelerle kürsünün değişmez ismi olan Yıldırım Belediyesi, güreşte uluslararası şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. 26-29 Mayıs tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Mahmut Atalay-Yaşar Erkan Uluslararası Güreş Turnuvası’nda mücadele eden Himmet Akşit 100 kilogramda şampiyonluk madalyasının sahibi olurken, bir diğer Yıldırımlı sporcu Ali Osman Erbay 76 kilogramda üçüncülük kürsüsüne çıktı.
Sporcuların mücadele ettiği her turnuvada başarılı sonuçlar almasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sporcularımızın dünyanın dört bir yanında şehrimizin adını duyurması bizi mutlu ediyor. Çocuklarımızla birlikte Yıldırım’ı kalkındırarak geleceğe taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<