banner359

Yıldırımlı halterciden Türkiye şampiyonluğu

Yıldırım Belediyesporlu milli halterci Ramazan Kara, Kayseri’de düzenlenen Okullar Arası Gençler Türkiye Halter Şampiyonasında Türkiye şampiyonu oldu.Kariyerinde Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları bulunan Yıldırım Belediyesporlu milli sporcu...

15 Şubat 2017 Çarşamba 15:06
Yıldırımlı halterciden Türkiye şampiyonluğu

Yıldırım Belediyesporlu milli halterci Ramazan Kara, Kayseri’de düzenlenen Okullar Arası Gençler Türkiye Halter Şampiyonasında Türkiye şampiyonu oldu.

Kariyerinde Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları bulunan Yıldırım Belediyesporlu milli sporcu Ramazan Kara, Kayseri’de düzenlenen Okullar Arası Gençler Türkiye Halter Şampiyonasında zirveyi kimseye bırakmadı. Ramazan Kara, toplam 253 kilogram kaldırarak Türkiye şampiyonu olarak bir kez daha birincilik kürsüsüne çıktı. Şampiyonu tebrik eden Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ı sporun merkezi yapma hedefiyle gerçekleştirdiğimiz yatırımların neticesinde her branşta yurt içi ve yurt dışı şampiyonluklar kazanıyoruz. İlçemizdeki çocuklarımızın sağlıklı ve tam donanımlı bireyler olarak yetişmesinde sporun rolü çok büyük. Bu anlayış doğrultusunda spora ve sporcuya olan yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<